top of page

Meet me, myself & I…

Ik ben Lies en sinds februari 2022 de troste eigenaar van De Kleine Kapstok.

Ik ben fulltime bezig met De kleine Kapstok, volledig die kleine zelfstandige dus. Maar daarnaast ben ik ook mama van 2 stoere boys, zoals zij dat zeggen, Seth en Siem. En zoals elke ouder wel weet is dat dus ook nog een voltijdse job op zich. Daarnaast, omdat ik nog een gaatje in mijn agenda had, ben ik middag juf in Morkhoven op het school. Ik doe dit 2 middagen in de week waar mijn jongste zoontje op school zit. Dus dit alles houd met wel vlotjes bezig om zoals iedereen uiteindelijk uren te kort te hebben in een dag.

Naast dit alles kan je me al eens vinden op een festival, ik denk nog steeds dat ik de eeuwige twintiger ben, op een terras of gewoon ook eens in mijn luie zetel achter mijn tv. Moet ook wel eens kunnen om even me-time te hebben.

Waarom De kleine Kapstok?

Ik heb altijd gezegd, ooit start ik een webshop op met kinderkleding en voila zo gebeurt. Nee hoor, ging het allemaal maar zo gemakkelijk. Eerlijk is eerlijk, De Kleine Kapstok kwam voor mij op het beste moment in mijn leven. Nadat ik thuis ben komen te zitten door een burn-out, kwam De Kleine Kapstok op mijn pad. Deze stond over te nemen en ik twijfelde niet. Ik wou niet terug naar mijn job, dus dit was perfect. Natuurlijk om mijn job op te zeggen die ik toen al 12 jaar deed was ook niet simpel om dan naar volledig zelfstandige te gaan. Maar wie niet waagt niet wint zekers. Dus zo geschiedde…

Ik ben ooit in de retail sector terecht gekomen door omstandigheden, uiteindelijk ben ik dat blijven doen. Nooit gedacht dat dit iets was waar mijn hart en ziel lag. Maar de mensen die me nu kennen weten gewoon dat kleding helemaal mijn ding is en zeker voor kids. En wegens die giga snel groeien, allez die van mij toch, kost dit toch altijd wel een aardig centje die mannen in het nieuw steken. Ik kocht voor De Kleine Kapstok ook al veel tweedehands voor mijn kids. Spullen die amper gedragen zijn kunnen perfect nog verder verkocht worden om een tweede leven te geven en het beeld van vroeger is ook al helemaal verandert. Mijn favoriete kindermerken zijn Jelly Mallow, Bobo Choses, Cos I Said So, Piupiuchick en voor den oudste die het allemaal wat stoer wil gaan we naar Element, Carhart, Volcom. Ik hou enorm van kleur en bij jongens is dit soms ver te zoeken in kleding. Ik ben dan ook helemaal fan van de opkomende unisex collecties dat je wel meer en meer ziet.  

Voila se nu weten jullie al een beetje meer over mij, eindelijk hebben we deze pagina gevuld gekregen na bijna 2 jaar. Oeps…

 

Tot bij De  Kleine Kapstok,

 

Groetjes Lies

bottom of page