"Het leven is als een boek, wie thuis blijft leest maar 1 pagina."

"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik zal het wel kunnen. "

Dixit een ander en niet ikzelf, maar ik kan me er wel in vinden.

Moeilijk zo een tekstje over mezelf. De schijnwerpers zijn niet zo mijn ding. Dat is al een gegeven over mezelf.

Ik ben Stefanie.  Dochter, kleindochter, nichtje, vriendin, meter, echtgenote, mama en ondernemer.

Ik ben dus een beetje vanalles en daar probeer ik mijn leven naar eigen goeddunken naar in te richten.  (de aandachtige lezer leest hierin een sterke doch verdoken eigen wil)

 

Eerst en vooral komen mijn gezin, familie en vrienden.

Dat vind ik belangrijk en daar ga ik door vuren voor. Mijn man en mijn 4 kindjes. (voor de curieuzeneuzen onder jullie 3 meisjes en een jongen) 

Maar ik ben ook sinds januari 2019 ondernemer in de Kleine Kapstok.

Waarom? Omdat ik hier met hart en ziel voor wil gaan, voor mijn klanten, voor mijn idee dat de wereld er beter van wordt en voor mooie en origineel geklede kinderen. Hoe zotter en kleurrijker hoe liever. 

Ga voor tweedehands omdat het leuk en origineel is , omdat het lief is voor je portemonnee, omdat het daarenboven de wegwerpmaatschappij tegenwerkt en omdat je geniet van het snuisteren en blij wordt zoals ik van elke gevonden 'schat'.

Ik hou van lekker eten (neem lekker maar gewoon als eten dat IK lekker vind), uren kletsen met een tas koffie (zo van de macchiato soort) en chocola (even specifiëren: met hazelnoten), lezen in dikke boeken (bij voorkeur over geschiedenissen of verloren gegane liefdes), wandelen in de natuur of de geur opsnuiven van donkere straatjes in steden, uitstapjes verwacht of onverwacht, creatief bezig zijn (schilderen, knutselen, decoreren), oh en ik hou van winkelen in kleine duffe winkeltjes of rondsnuffelen op zolders  (tot wanhoop van de eerder beschreven echtgenoot). Ik hou van alle seizoenen, maar het meeste van de winter met vrieskoude en knisperende haardvuren. Ik hou van de gezellige decembersfeer met de geur van kerstbomen en kerstmuziek en de verfrissende voornemens van januari. (die in februari dan ook smelten als sneeuw voor de zon) Ik mag niet vergeten te vermelden dat ik hou van de muziek van een oude platenspeler, van lange verhalen over vroeger en van een warm bad met te veel water en te veel schuim.

Ik loop (mezelf achterna of met mijn loopbuddy), zwem graag en hou van casual en normaal :)

Hiermee zullen jullie het moeten doen - vragen en extra info te verkrijgen op het gekende mailadres van de Kleine Kapstok

o ja en nog 1 ding, ik hou ook van eerlijkheid, op tijd zijn en respect voor elkaar :)